Food Industry Economics

ISSN-print: 2312-847X
ISSN-online: 2411-4111
ISO: 26324:2012

Архіви

Volume: 14, Issue: 1, 2022

Показані 1-10 із 10 записів.
НазваAuthor(s)Мова
Risks in decision making - uncertainties, types and characteristics
  • O. Filimon
eng
Модель поведінки споживачів готельних і ресторанних послуг в умовах кризи й інформатизації суспільства
  • О. А. Жигулін
ukr
Аналіз міжнародного ринку енотуристичних послуг
  • Н. А. Добрянська
  • Г. О. Саркісян
  • І. В. Крупіца
  • К. М. Бирка
ukr
Методичні рекомендації до оцінки соціально відповідального бізнесу в переробній промисловості України на засадах екологізації
  • О. В. Нікішина
ukr
Aspects of determination and classification of current assets of the enterprise according to national and international accounting standards
  • Т. М. Ступницька
  • О. П. Володіна
  • Л. М. Головаченко
  • Г. І. Сарієва
eng
Стратегічні аспекти державного регулювання розвитку виноробної галузі України
  • О. В. Ніколюк
  • І. М. Агеєва
  • Є. М. Коренман
ukr
Особливості мотивації та стимулювання персоналу промислових підприємств в умовах світової пандемії
  • В. І. Колесник
ukr
Адаптивні заходи селективного регулювання агропродовольчих ринків одеського регіону в умовах нестабільності*
  • О. В. Нікішина
  • М. Л. Тараканов
  • П. О. Антонюк
  • Т. П. Лозова
ukr
Аналіз динаміки та структури імпорту агропродовольчої продукції
  • П. О. Антонюк
  • О. П. Антонюк
  • Т. М. Ступницька
  • Х. О. Баранюк
ukr
Механізм формування інклюзивної моделі розвитку бізнесу в агропродовольчій, готельній і ресторанній сферах
  • О. І. Кушнір
  • О. А. Жигулін
ukr