Risks in decision making - uncertainties, types and characteristics | | eng |
Модель поведінки споживачів готельних і ресторанних послуг в умовах кризи й інформатизації суспільства | | ukr |
Аналіз міжнародного ринку енотуристичних послуг | - Н. А. Добрянська
- Г. О. Саркісян
- І. В. Крупіца
- К. М. Бирка
| ukr |
Методичні рекомендації до оцінки соціально відповідального бізнесу в переробній промисловості України на засадах екологізації | | ukr |
Aspects of determination and classification of current assets of the enterprise according to national and international accounting standards | - Т. М. Ступницька
- О. П. Володіна
- Л. М. Головаченко
- Г. І. Сарієва
| eng |
Стратегічні аспекти державного регулювання розвитку виноробної галузі України | - О. В. Ніколюк
- І. М. Агеєва
- Є. М. Коренман
| ukr |
Особливості мотивації та стимулювання персоналу промислових підприємств в умовах світової пандемії | | ukr |
Адаптивні заходи селективного регулювання агропродовольчих ринків одеського регіону в умовах нестабільності* | - О. В. Нікішина
- М. Л. Тараканов
- П. О. Антонюк
- Т. П. Лозова
| ukr |
Аналіз динаміки та структури імпорту агропродовольчої продукції | - П. О. Антонюк
- О. П. Антонюк
- Т. М. Ступницька
- Х. О. Баранюк
| ukr |
Механізм формування інклюзивної моделі розвитку бізнесу в агропродовольчій, готельній і ресторанній сферах | - О. І. Кушнір
- О. А. Жигулін
| ukr |