Food Industry Economics

ISSN-print: 2312-847X
ISSN-online: 2411-4111
ISO: 26324:2012

Архіви

Volume: 14, Issue: 4, 2022

Показані 1-9 із 9 записів.
НазваAuthor(s)Мова
Управління мотивацією персоналу в умовах постпандемії та воєнного стану
  • К. Б. Козак
  • Н. М. Корсікова
  • Ю. О. Петренко
ukr
Міжнародний досвід державного регулювання регіональних ринків птахівництва
  • Т. В. Савченко
  • О. В. Ніколюк
ukr
Методичні рекомендації до комплексної оцінки соціальної компоненти екологічно відповідального виробництва та споживання в україні на засадах стійкості та сталого розвитку*
  • О. В. Нікішина
ukr
Концептуальні аспекти навчання персоналу в умовах невизначеності
  • І. О. Седікова
  • К. Б. Козак
  • А. В. Курганова
ukr
Аналіз стану зовнішньої торгівлі залишками і відходами харчової промисловості
  • П. О. Антонюк
  • О. П. Антонюк
  • Т. М. Ступницька
  • Х. О. Баранюк
ukr
Процесний підхід у формуванні системи управління якістю бізнес-процесів в операційній діяльності на туристичних підприємствах України
  • Ф. А. Трішин
  • О. Р. Трач
  • С. С. Шекера
ukr
The essence and functions of money in the accounting and financial system of the industrial enterprise
  • K. Vaskovska
  • M. Kyssa
  • L. Holovachenko
eng
Implementation of additional services at tourist and entertainment complexes according to international hospitality standards
  • H. Sarkisian
  • V. Novichkov
  • M. Liganenko
  • A. Shunko
eng
Contemporary aspects of the methodology of the analysis of traveling assets in the enterprise management system
  • N. Kuprina
  • O. Velychko
  • T. Stupnytska
  • Kh. Baraniuk
  • O. Volodina
eng