Food Industry Economics

ISSN-print: 2312-847X
ISSN-online: 2411-4111
ISO: 26324:2012

Архіви

Volume: 10, Issue: 3, 2018

Показані 1-12 із 12 записів.
НазваAuthor(s)Мова
CREATION OF LOCAL WINES AS A METHOD OF FORMATION OF COMPETITIVE ADVANTAGES OF THE WINERY
  • M. Braiko
  • O. Solodova
  • O. Golubyonkova
  • А. Braiko
eng
FORMATION OF THE MODEL OF THE PUBLIC-PRIVATE PARTNERSHIPS AS AN INSTRUMENT FOR REGULATION OF THE SOCIO-ECONOMIC DEVELOPMENT OF AGRICULTURAL SECTOR
  • O. Nikoliuk
eng
METHODS OF THE ANALYSIS OF THE DEBTS RECEIVABLE: MODERN ASPECT
  • T. Stupnytska
  • O. Volodina
  • L. Holovachenko
  • Yu. Vasylieva
eng
ПРОБЛЕМИ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
  • В. І. Колесник
  • С. Ю. Вігуржинська
ukr
СТРАТЕГІЧНІ РІШЕННЯ ПРОСУВАННЯ НА РИНОК ІННОВАЦІЙНОГО ПРОДУКТУ ЗІ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ ВИНОРОБСТВА
  • В. В. Лагодієнко
  • О. М. Голодонюк
  • В. В. Мільчева
ukr
ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ АДАПТАЦІЇ КОМУНІКАТИВНОЇ СКЛАДОВОЇ КОМПЛЕКСУ МАРКЕТИНГУ ВИНОРОБНОГО ПІДПРИЄМСТВА (НА ПРИКЛАДІ ПРАТ «КНЯЗЯ ТРУБЕЦЬКОГО»)
  • В. М. Фомішина
  • Н. Є. Федорова
ukr
ОБЛІК РОЗРАХУНКІВ З ОПЛАТИ ПРАЦІ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ
  • К. О. Васьковська
  • Г. Б. Пчелянська
  • О. О. Кохан
ukr
ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ОБОВ’ЯЗКОВИХ КОМПОНЕНТІВ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВА
  • Л. В. Іванченкова
  • Г. О. Ткачук
  • Л. Б. Скляр
ukr
АНАЛІЗ КЛАСИФІКАЦІЙ ІННОВАЦІЙ ЗА РІВНЕМ НОВИЗНИ
  • О. В. Коліщук
ukr
ІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ ПРОГРАМИ РОЗВИТКУ ЗЕРНОВИХ БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИХ КООПЕРАТИВІВ В УКРАЇНІ
  • О. В. Нікішина
ukr
ФОРМУВАННЯ ПЕРЕДУМОВ ЕКСПОРТНОЇ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ АГРОПРОДОВОЛЬЧОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ
  • О. П. Ощепков
  • О. С. Магденко
ukr
ІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ ПРОГРАМИ РОЗВИТКУ ЗЕРНОВИХ БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИХ КООПЕРАТИВІВ В УКРАЇНІ
  • Т. Д. Маркова
  • Л. М. Головаченко
  • М. М. Стрепенюк
  • Г. А. Римар
ukr