| Особливості проєктування та оснащення устаткуванням ресторанів етнічної кухні | - Галина Ряшко
- Оксана Ткачук
| ukr |
| Обліково-аналітичний та статистичний ефект цифрових платформ і блокчейну в управлінні підприємствами АПК: інноваційний вплив на розвиток аграрного сектору | - Ольга Замлинська
- Руслан Бездушний
- Тетяна Гнатьєва
- Андрій Найда
| ukr |
| Фінансова політика у формуванні стратегії продовольчої безпеки України | - Ольга Петренко
- Катерина Козак
- Галина Атамась
- Андрій Ханін
| ukr |
| Фінансування та державна підтримка наукових досліджень для агросектора України | - Оксана Радченко
- Олена Дендебера
- Наталія Намлієва
| ukr |
| Сучасний стан інноваційно-інвестиційної діяльності аграрного бізнесу | - Олена Ніколюк
- Віктор Бурлаков
| ukr |
| Логістично-інформаційні детермінанти стратегічного управління сталим розвитком підприємств зернової сфери | - Денис Седіков
- Олена Желяскова
| ukr |
| Формування антикрихкої логістичної системи підприємств в умовах ризиків і невизначеності | | ukr |
| Аналіз сучасного стану зовнішньої торгівлі України продуктами рослинного походження | - Павло Антонюк
- Олег Антонюк
- Тетяна Ступницька
- Христина Баранюк
| ukr |
| Нові парадигми світової економіки в умовах глобальних протистоянь та формування архітектури світового економічного порядку | - Іван Соколи
- Валерій Шевченко
- Станіслав Осик
- Віктор Федака
- Валерій Маличенко
| ukr |