Національна безпека та державна політика в сфері реалізації морського потенціалу України | - О. В. Ніколюк
- І. О. Седікова
- М. В. Клевець
| ukr |
Імплементація сервісних інновацій в організацію діяльності закладів ресторанного господарства | - Т.П. П. Новічкова
- Т. Є. Лебеденко
- В. К. Новічков
| ukr |
Діагностика екологічної ємності національної економіки у секторальному вимірі | | ukr |
Аналіз власного капіталу м’ясопереробних підприємств України як основного джерела їхнього фінансування та розвитку | - О. П. Ощепков
- С. О. Магденко
| ukr |
Aspects of financial analysis of the company's equity in modern conditions | - N. Kuprina
- T. Markova
- O. Velychko
| eng |
Виробничий потенціал молокопереробних підприємств України у контексті євроінтеграційного розвитку | | ukr |
Теоретичний базис механізмів формування ефективної логістики товарних ринків | | ukr |
Статистична оцінка формування зовнішньої торгівлі України готовими харчовими продуктами | - П. О. Антонюк
- О. П. Антонюк
- Т. М. Ступницька
- Х. О. Баранюк
| ukr |
Інноваційні напрямки розвитку закладів готельного господарства | - А. К. Д’яконова
- Ф. А. Трішин
- Л. А. Тітомир
- О. М. Коротич
| ukr |
Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів | - Г. М. Ряшко
- Н. В. Асауленко
- Т. П. Новічкова
| ukr |
Механізм реалізації регуляторної політики економічної безпеки в аграрному секторі України | - А. В. Балян
- І. Ю. Гришова
- Л. Л. Марчук
| ukr |