Аналіз сталих харчових систем в Україні | - А. А. Івашура
- О. М. Борисенко
- М. М. Івашура
- Н. С. Цапко
| ukr |
Науково-методичні засади організації переробних підприємств в регіональних економічних системах | - О. І. Лайко
- М. Б. Єжов
- І. А. Циналєвська
| ukr |
Російсько-український конфлікт: виклики для зернового ринку | - І. І. Савенко
- І. О. Седікова
- Д. В. Седіков
| ukr |
Технологічне підприємництво як інструмент розвитку виробництва та ефективності діяльності в харчовій промисловості | - Н. М. Купріна
- Х. О. Баранюк
| ukr |
Відновлення ефективності методів управління підприємством: агропродовольча, готельна й ресторанна сфера | - О. І. Кушнір
- О. А. Жигулін
| ukr |
Стратегічне управління витратами спеціалізованих птахівничих підприємств в умовах мінливого економічного середовища | | ukr |
Управління персоналом в умовах глобальних інформаційних процесів | - І. О. Седікова
- К. Б. Козак
- Д. В. Седіков
| ukr |
Особливості фінансового аналізу найбільш важливих груп активів в системі управління діяльністю підприємства | - Н. М. Купріна
- Т. М. Ступницька
- О. М. Величко
| ukr |
Механізм оцінки, відновлення й підвищення темпів розвитку готельного бізнесу | | ukr |
Реформування системи публічного управління в умовах децентралізації влади | - О. В. Ніколюк
- Б. В. Мироненко
- В. П. Кирилова
| ukr |