Food Industry Economics

ISSN-print: 2312-847X
ISSN-online: 2411-4111
ISO: 26324:2012

Archives

Volume: 13, Issue: 4, 2021

Showing 1-11 of 11 items.
TitleAuthor(s)Language
Удосконалення системного підходу до надання адміністративних послуг Одеської міської ради
  • О. В. Ніколюк
  • В. П. Кирилова
ukr
Харчові відходи в індустрії гостинності: проблеми та шляхи вирішення
  • І. О. Седікова
  • Н. В. Асауленко
  • Д. В. Седіков
ukr
Інституційне забезпечення державного управління у сфері залучення інвестицій в національну економіку
  • О. П. Петренко
  • А. А. Шевченко
  • Г. П. Атамась
ukr
Механізми регулювання підприємницької діяльності суб’єктів національної економіки на основі трансформаційних змін в сучасних ринкових умовах
  • Н. М. Купріна
ukr
Інноваційні технології трансформаційних змін діяльності суб’єктів національної економіки
  • Н. М. Купріна
ukr
Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу
  • Г. В. Коркач
  • О. М. Котузаки
  • Т. І. Нікітчіна
  • Г. С. Шунько
ukr
Аналіз міжнародного ринку готельних послуг: проблеми і тенденції розвитку
  • Н. А. Добрянська
  • Г. О. Саркісян
  • О. В. Ніколюк
  • К. В. Єланська
ukr
Методичні положення щодо оцінки національної продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку
  • О. В. Нікішина
  • Н. Й. Чеботарьова
ukr
Логістика функціональних областей: теоретичні підходи
  • О. В. Ніколюк
  • К. Ю. Соколюк
  • Л. І. Димбовська
ukr
Indicators for the evaluation and monitoring activity оf the university incubator
  • М. Дога – Мірзак
eng
Теоретичні засади логістичної цілісності товарних ринків
  • О. В. Нікішина
  • М. Л. Тараканов
  • О. О. Зеркіна
ukr