Агропродовольча продукція в товарному експорті україни в умовах війни: статистична оцінка | - П. Антонюк
- Т. Ступницька
- О. Антонюк
- Х. Баранюк
| ukr |
Національний бренд – фактор підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності | | ukr |
Сучасні тенденції розвитку індустрії круїзного туризму в умовах викликів і загроз | | ukr |
Інноваційні тренди розвитку суб’єктів агропромислового виробництва | - О. Гончаренко
- М. Ненахова
- О. Бокоч
- І. Владіміров
| ukr |
Теоретичні підходи до формування системи управління персоналом на промислових підприємствах | | ukr |
Зелена революція в аграрному секторі: шлях до сталого економічного розвитку | | ukr |
Методологічний підхід до комплексного оцінювання товарних ринків на засадах стійкості (резильєнтності) | | ukr |
Проблеми експорту вітчизняної агропродукції на ринках країн ЄС | - О. І. Лайко
- І. А. Циналєвська
| ukr |
Проблеми формування корпоративної культури підприємств готельно-ресторанного бізнесу | | ukr |
Удосконалення методології наукового дослідження сталого розвитку агропродовольчої сфери України | | ukr |
Cтратегічні пріоритети розвитку регіонального ринку продукції птахівництва | - О. В. Ніколюк
- Т. В. Савченко
| ukr |