| Впровадження інноваційних технологій з метою покращення сервісно-виробничих процесів підприємств сфери гостинності | Катерина КозакГалина РяшкоОлена МосквічоваАндрій Шуба
 | ukr | 
| Сталий розвиток регіонів через публічне управління туризмом: механізми, виклики та перспективи | Наталя ДобрянськаВіра ЛебедєваДенис Курченко
 | ukr | 
| Інвестиційна привабливість харчових підприємств України в післявоєнний період | Ірина СедіковаІгор СавенкоДенис Седіков
 | ukr | 
| Ефективність інвестування в умовах ризику та невизначеності | Ігор СавенкоІрина СедіковаНаталія Асауленко
 | ukr | 
| Роль цифрових маркетингових стратегій у розвитку малого та середнього бізнесу в умовах економічного відновлення України | Олександр ХарахашЛариса Іванченкова
 | ukr | 
| Бенчмаркінг як інструмент пошуку найкращих практик у стимулюванні розвитку регіонів | Анастасія ВолковаТетяна МарковаЮлія Левчук
 | ukr | 
| Розвиток категоріально-понятійного апарату антикризового управління в контексті синергетичної парадигми |  | ukr | 
| Трансформація інформації як фактор ризику в діяльності  міні-хлібопекарень м. Одеси |  | ukr |