Food Industry Economics

ISSN-print: 2312-847X
ISSN-online: 2411-4111
ISO: 26324:2012

ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ ВИНОРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ЗАСАДАХ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

DOI: 10.15673/fie.v8i2.130 (ukr)

  • С. А. Бондаренко
  • С. В. Селіхов

Аннотація | Повний текст: У статті розглядаються основні аспекти використання інноваційних технологій мотивації пер-соналу. Пропонується системний підхід до формування мотивації персоналу, виділено основні прин-ципи формування ефективної системи мотивації персоналу з урахуванням особливостей виноробноїгалузі.

Ключові слова:

  • мотивація персоналу
  • інноваційні технології мотивації персоналу
  • виноробні підприємства
  • система мотивації персоналу