Food Industry Economics

ISSN-print: 2312-847X
ISSN-online: 2411-4111
ISO: 26324:2012

УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ НА ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ ВИНОРОБНОЇ ГАЛУЗІ (НА ПРИКЛАДІ ПрАТ «ОДЕСАВИНПРОМ»)

DOI: 10.15673/fie.v9i2.642 (ukr)

  • О. Ф. Удовиця
  • Г. П. Пасчина

Abstract | Full Text: У статті проведено системний аналіз існуючих технологій мотивування персоналу виноробнихпідприємств, на прикладі ПрАТ «Одесавинпром», запропоновано методику удосконалення системиуправління персоналом підприємств виноробної галузі із використанням чинників мотивації.

Keywords:

  • персонал, управління персоналом, методи та засоби мотивації персоналу, ви- норобне підприємство, організаційна структура.